Bryndza és bryndza termékek

A bryndza tradicionális szlovák termék. Szlovákiában otthon már gyártották a valachok beérkezése előtt, azaz a 15. század előtt. Tradicionális szlovák ételek alapanyaga (bryndzás csusza, demikát-krémleves), de felhasználható különféle kalácsok és krémek készítéséhez.

Erdőháti Varjú bryndza sajt összetétele Árvai és Liptói juhsajtból és Erdőháti juhsajtból áll. Így össze lett vonva Szlovákia két egyedülálló régiója a mi erdőháti bryndzánkba.

Ha nem felel meg önöknek a juhsajt karakteres íze, ki lehet próbálni a Julča bryndza terméket alacsonyabb tartalmú juhsajttal.

Bryndza és bryndza termékek

Bryndza és bryndza termékek
Facebook
__
Erdőhát felett mint egy kinyújtott tenyér, emelkedik egy kis hegy, mely nevét adta egy nagy sajtnak,melynek neve – Varjú.
A gazdag legelők, az egészséges tehenek szervezetében átváltozik fantasztikus tejjé, mely az itteni táj ízét hordozza magában.
Az egész környékről tartálykocsikkal hozzák a friss tejet hozzánk további feldolgozásra.
A tökéletes higiénia előírások és technológia szigorú betartása segít a tejet átváltoztatni különleges minőségű sajttá.
A több ezer éves előállítási hagyományt felváltotta a sajt gyártás tudományosan irányított, folyamatosan ellenőrizett folyamata.
A tradíció, a tudás és véletlen hozta világra a több fajta sajtot. Mi továbbra is hűségesek vagyunk a magas minőségű sajthoz.
A sajt karaktere az éréssel idővel folyamatosan változik. Végezetül eléri azt, hogy mint a barátok, egy jó bor mellett találkozunk.
© 2023 Syráreň Havran, a.s. Yurkovic Design, webdesign bohacek.sk