Sajt hazai ízekkel

Az északi Erdőhát körbe van kerítve a Morva folyóval és a Kis és Fehér Kárpátok hegyaljával. Felülről, mint a terített asztal, magasodik a környék fölé a csak 542 m magas Varjú domb ,mely lehetővé teszi a kilátást minden oldalról a rétekre és legelőkre. Ez az a környék, melyet az Ön asztalára helyezünk, ugyanis a dús növényzet a tehenek gyomrában átalakul kitűnő tejjé. Ebből állítjuk elő modern technika segítségével az erdőháti sajtot, mely a felénk magasodó hegy nevét viseli. Az élelmiszer piramis csúcsán vagyunk.

Az Erdőháti varjú sajt a minőségünk védjegye, és a mi elképzeléseink megtestesítője azon az úton, melyen tovább szeretnénk menni. Tudatában vagyunk a márka fontosságának, melyet a sajtunk képvisel, és ezért következetesen védjük. Az érlelt, füstölt, párolt és félostyepka Varjú sajtok nagy sikerrel mutatkoztak be a nagy nyilvánosság előtt a nemzetközi élelmiszer-ipari kiállításon Párizsban a SIAL-on 2010-ben. A sajt a tájaink ízeivel elkezdte mesélni jövője történetét.

 

Syr Havran

 

Facebook
__
Erdőhát felett mint egy kinyújtott tenyér, emelkedik egy kis hegy, mely nevét adta egy nagy sajtnak,melynek neve – Varjú.
A gazdag legelők, az egészséges tehenek szervezetében átváltozik fantasztikus tejjé, mely az itteni táj ízét hordozza magában.
Az egész környékről tartálykocsikkal hozzák a friss tejet hozzánk további feldolgozásra.
A tökéletes higiénia előírások és technológia szigorú betartása segít a tejet átváltoztatni különleges minőségű sajttá.
A több ezer éves előállítási hagyományt felváltotta a sajt gyártás tudományosan irányított, folyamatosan ellenőrizett folyamata.
A tradíció, a tudás és véletlen hozta világra a több fajta sajtot. Mi továbbra is hűségesek vagyunk a magas minőségű sajthoz.
A sajt karaktere az éréssel idővel folyamatosan változik. Végezetül eléri azt, hogy mint a barátok, egy jó bor mellett találkozunk.
© 2023 Syráreň Havran, a.s. Yurkovic Design, webdesign bohacek.sk