Popis výrobku

  • Polotvrdý, zrejúci, plnotučný syr.
  • Vyrobené z pasterizovaného mlieka, mliečnych kultúr a syridla.
  • Informácia pre alergikov: výrobok obsahuje mlieko.

Vlastnosti

  • Sušina najmenej 53 % hmot.
  • Tuk v sušine najmenej 43 % hmot.
  • Jedlá soľ najviac 2,5 % hmot.

Trvanlivosť

  • 30 dní od dátumu strúhania

Teplota skladovania

  • 2 až 10°C

Balenie

  • vrecko s ochrannou atmosférou

Hmotnosť balenia

  • 1 kg

Výživové hodnoty na 100g

  • Energetická hodnota: 1 379 kJ / 332 kcal
  • Tuky: 24 g
  • Z toho nasýtené mastné kyseliny: 16 g
  • Sacharidy: 2,9 g
  • Z toho cukry: 0 g
  • Bielkoviny: 26 g
  • Soľ: 2 g

Popis výrobku

  • Polotvrdý, zrejúci, plnotučný syr.
  • Vyrobené z pasterizovaného mlieka, mliečnych kultúr a syridla.
  • Informácia pre alergikov: výrobok obsahuje mlieko.

Vlastnosti

  • Sušina najmenej 53 % hmot.
  • Tuk v sušine najmenej 43 % hmot.
  • Jedlá soľ najviac 2,5 % hmot.

Trvanlivosť

  • 30 dní od dátumu strúhania

Teplota skladovania

  • 2 až 10°C

Balenie

  • vrecko s ochrannou atmosférou

Hmotnosť balenia

  • 1 kg

Skupinové balenie

  • 4 ks v kartóne
  • 9 vrstiev po 8 kartónov
  • 72 kartónov na palete
  •  

Výrobok

EAN

 

Číslo výrobku

Strúhaný eidam 8586000381049 3247
1 kg
______
 
__
Nad Záhorím rovným ako dlaň sa týči malý kopec, ktorý dal meno veľkému syru – Havran.
Bohatá paša sa v telách zdravých kráv mení na vynikajúce mlieko s chuťou tejto krajiny.
Zo širokého okolia privážajú po cestách medzi poľami cisternové autá čerstvé mlieko na spracovanie k nám.
Dokonalá hygiena a technológie sprevádzajú premenu mlieka na syr s vynikajúcimi vlastnosťami.
Po tisícročiach zvyčajnej výroby sa stal z produkcie syra vedecky riadený proces s neustálou kontrolou.
Tradícia, poznanie i náhody priniesli na svet mnoho druhov syra. My ostávame verní syru s vysokou kvalitou.
Charakter syra sa jeho zretím v čase mení. Napokon dospeje až tam, že sa ako priatelia stretneme pri dobrom víne.
© 2024 Syráreň Havran, a.s., Yurkovic Design, tvorba web stránok bohacek.sk